Zalen

In gebouw Maranatha vindt u vijf zalen onder een dak die plaats bieden tot wel 250 gasten

U kunt bij ons een zaal huren voor een receptie, vergadering, bruiloft, jubileum, verkoping, tentoonstelling, presentatie, conferentie, cursus, etc., mét of zonder catering. U kunt bij ons dus voor de allerlei gelegenheden terecht!

Wij beschikken over vijf multifunctionele zalen met de mogelijk tot het gebruik van een beamer en geluidsinstallatie. De zalen worden naar wens ingericht. De grootste zaal is gesitueerd op de begane grond beschikt over een podium, katheder en een groot elektrisch projectiescherm. Ook bestaat hier de mogelijkheid om gebruik maken van het aanwezige orgel of piano.

TIP: Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan het sfeervolle centrum of vraag een rondleiding aan in de naastgelegen historische Dorpskerk van Oud-Beijerland met zijn gebrandschilderde ramen en Van Oeckelenorgel. Dit orgel kan in overleg door een van onze organisten onze bespeeld worden.

Onze achtergrond en huisregels

Maranatha is eigendom van de Hervormde Gemeente van Oud-Beijerland. Vanzelfsprekend dienen georganiseerde activiteiten niet in strijd te zijn met onze christelijke geloofsovertuiging. Zie onze gebruiksvoorwaarden.